Pošljite povpraševanje
Želite, da vas pokličemo?

Eko modularni vrtec

Vrtci iz modularnih enot ponujajo rešitev, kako zagotoviti varne in udobne bivalne prostore in hkrati razbremeniti okolje, še posebej ko gre za bivanjske rešitve namenjene našim najmlajšim.
Poleg tega, da malčki v njih odraščajo v čim manj energetsko potratnem in onesnaženem okolju, je eko vrtec tudi eden od praktičnih zgledov otrokom, kako iskati in izbrati okoljsko boljše rešitve.
 
Ekološkost vrtca se začne že pri postavitvi oziroma sami gradnji. Ključna je nizka poraba energije ter količina odpadkov. To pomeni graditi s čim manj hrupa, odpadnih snovi, zračnih emisij in posegov v prvobitne oblike okolja. S postavitvijo modularnega vrtca ne moremo nepovratno in grobo poseči v naravno okolje, saj za to niso potrebni globoki gradbeni izkopi, sečnja dreves in velike količine betona. Tudi materiali, iz katerih so vrtci izdelani, so naravni in le malo predelani oziroma so obdelani z okolju prijaznimi snovmi. Energijo, ki je potrebna za bivanje pa črpamo iz obnovljivih naravnih virov energije.
 
Trimo modularni vrtec je vrtec za tretje tisočletje - tako ekološko, ergonomsko, kot oblikovalsko in arhitekturno. Z možnostjo prilagajanja oblike in barv se namreč z lahkoto umešča v naravno podobo pokrajine ter njeno krajinsko arhitekturo.