1/8
Pošljite povpraševanje
Želite, da vas pokličemo?

Modularni vrtec

Trimov modularni vrtec
Trimo ima s proizvodnjo modularnih enot že trideset let izkušenj. V tem času jih je bilo prodanih že več kot 40.000.

Večina modularnih vrtcev in šol je bila zgrajenih za najzahtevnejše trge EU (Nemčija, Avstrija, Italija in Danska). Bivalni pogoji v Trimovih modularnih vrtcev so v skladu z vsemi standardi in predpisi, uporaba najkvalitetnejših materialov in naprednih proizvodnih postopkov pa zagotavlja njihovo dolgo življenjsko dobo.

Hitrost  

Vrtci iz modularnih enot so odlična rešitev, ko se je treba hitro odzvati na povečane prostorske potrebe. Postavljeni so v najkrajšem možnem času - v mesecu ali dveh –, njihova kvalitetna izdelava pa omogoča uporabo za daljše časovno obdobje.

Funkcionalnost

Povečevanje ali zmanjševanje objektov, širitev ali krčenje posameznih enot ter spreminjanje namembnosti le-teh – vse to poteka na hiter in enostaven način. Rešitev iz modularnih enot omogoča tudi prestavljanje na drugo lokacijo.
Estetsko funkcionalnost ter energetsko varčnost Trimovih modularnih vrtcev predstavljajo tudi možnost sekundarnih streh, izbira različnih fasad, izolacija s paneli iz mineralne volne ter barve, ki jih je moč različno kombinirati.

Vrtci so lahko zgrajeni v eno ali celo dve nadstropji, varnost ter udobnost bivalnega okolja pa je v skladu z vsemi veljavnimi predpisi in standardi RS na področju vrtcev: zagotovljena notranja višina vsaj 3 m ter ustrezanje oziroma preseganje zahtevanih varnostnih in bivalnih standardov.

Ugodna cena
Trimovi modularni vrtci so modra ekološka izbira v vseh pogledih, saj jih poleg naštetega odlikuje tudi ugodna cena, povsem transparentni pa so tudi natančni podatki o vrednosti investicije.